21.11.10

El debat de l'AVVHiR: "Eleccions al Parlament de Catalunya"

El dimecres 17 s'ha celebrat el debat que l'AVVHiR ha organitzat amb motiu de les properes eleccions al parlament de Catalunya.


En ell acte hi han participat: Joan Morell per
CIU, Consol Prados per PSC-PSOE, Pere Aragonès per ERC, José Manuel López per PPC, Sergi Morales per ICV-EUiA, Josep Maria Vendrell per Reagrupament Independentista i Jordi Soler per Solidaritat Catalana; tot perfectament moderat un cop més per Pep Andreu.

Amb un quòrum força menor del previst (pot ser culpa del fred, o del plugim que queia, o del futbol, o del desencís per la política, o ...Simplement es que no són les municipals) va començar el debat amb la intervenció de cada un dels ponents presentant les dues o tres idees principals del seu programa. Les intervencions es van focalitzar ràpidament entorn de dos grans temes: la crisis i com sortir-ne, i la independència de Catalunya.


Desprès d'un petit torn de repliques, es va donar veu a preguntes del públic. Alfonso d’Alfonso va fer una pregunta molt concentrada amb diversos temes que tots els ponents varen voler respondre.

Seguidament Rosa Clar va demanar als ponents un posicionament i un retret alguns partits en referència a la política educativa i en especial a la polèmica sobre l’ús del català. Aquest tema va crear força controvèrsia i “va animar” l’ambient del debat.

De AVVHiR

Finalment es va donar un temps per que cada partit fes l’al·legat final i desprès Joan Salrach com a president de l’AVVHiR va cloure l’acte agraint tant als ponents com al públic l’assistència, tot i fent una reflexió sobre la poca assistència.


De AVVHiR


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada