16.11.10

Comunicat: RENOVACIO de JUNTA

Comunicat:

L’Associació de veïns de l’Havana i Rodalies convoca la seva assemblea anual per al proper 24 de novembre a les 20h al Casal del barri, Camí Ral, 163. Els punts de l’ordre del dia són:

Ø Estat de comptes Ø Memòria d’activitats Ø Renovació de junta

La nostra associació ha treballat molt des de la seva fundació i, en els darrers anys, s’han aconseguit molts dels objectius -alguns fruit de les propostes fetes pels mateixos veïns i veïnes- que ens vàrem plantejar en el moment d’assolir la direcció d’aquesta associació. Actualment hi ha consolidades un seguit d’activitats vinculades a promoure la cohesió social i les tradicions (castanyada, festa de l’arbre, festa de primavera), l’esport (tai-txí), altres a la cultura (xerrades amb polítics, conferències, curs de fotografia, tertúlia literària) i s’han creat diversos grups amb entitat pròpia: l’Associació de la Gent Gran de l’Havana, la coral La Perla, el grup de Teatre i la Colla gegantera. En el camp dels serveis, s’ha millorat en diversos carrers, voreres, escoles, parades de bus, casal de barri, etc. En definitiva s’ha aconseguit que l’Ajuntament inverteixi també en la millora del nostre barri, i moltes d’aquestes coses s’han aconseguit gràcies a la nostra participació en els Consells Municipals com a portantveus de les inquietuds dels veïns, que es van recollir en el dossier Quin barri volem per al futur? presentat a l’Ajuntament, dins el marc del Pla Integral del Centre-Eixample-Havana, amb més de 150 propostes d’actuació[1]. Amb tot això hem aconseguit ser una de las associacions mes dinàmiques i rellevants de Mataró. I és precisament perquè ens trobem en un bon moment per a la nostra entitat (tot i que no som aliens als problemes que té el barri i que segueixen el seu procés de resolució per part de l’associació), que la junta considera que ha arribat el moment del relleu. Portem mes de sis anys al capdavant de l’entitat i cal, per a la bona salut de qualsevol càrrec de responsabilitat, renovació. És per això que fem una crida a totes aquelles persones interessades en el moviment veïnal i que tinguin ganes de posar-se al capdavant d’una associació tan fantàstica com la de L’havana i Rodalies, que vinguin a l’Assemblea i proposin el seu projecte, que pot ser de continuïtat o no però que, en qualsevol cas, comptarà amb el recolzament inicial en engegar el projecte per part de la junta sortint.

Comptem amb tothom per tal que el nostre barri no perdi un actiu d’un valor tan important com l’Associació de veïns de l’Havana i Rodalies

____________________________________________________________________

[1] Es pot consultar tota aquesta informació a la pàgina web de l’Associació (http://www.av-havana.blogspot.com/), que es troba actualitzada fins al juny d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada