1.3.09

Reunions de treball AVVHiR - Ajuntament patis CASES del CALLAO

Desde l'AVVHiR s'està treballant en diferents àmbits amb l'Ajuntament de Mataró.
Dimecres 18 de Febrer es va celebrar una reunió amb els veïns de les cases del Callao, per tal de fer el seguiment del projecte de arranjament de les parets dels patis posteriors i la tramitació de la modificació del pla general de Mataró respecte a la desafectació del mateixos.
En la reunió hi va participar el regidor d’obres i manteniment Francesc Melero i la presidenta del Pla Integral Montserrat López. En el transcurs de la reunió el Sr. Melero va explicar que per tal de poder executar les obres de arranjament de la paret prèviament, es tenia que aprovar la modificació del Pla General i fins que aquesta no fos ferma, no es podia donar el permís per fer les obres. hi van haber discrepancies, sobre aquest fet argumentant que la Llei permet la reparació de les tanques del finques tot i que estiguin afectades de vial, tant els Sr. Melero com la Montse López, es van comprometre a tornar a consultar amb els tècnics de l’Ajuntament aquesta possibilitat.

El Sr. Melero,va explicar que fa un parell de setmanes es varen reunir amb el representants del Ministerió, per tal de tractar el nou projecte de millora del tram del passeig marítim que ens afecta a nosaltres i que sembla que estant receptius a tirar-ho endavant.

Es va acordar fer una propera reunió el mes de juny amb la participació del regidor d’Urbanisme, el Sr. Ramon Bassas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada