26.3.09

Mataró Bus modifica els recorreguts i parades de la nova xarxa.




Fruit de les reclamcions de l’AVVHiR i de les fetes directament pels usuaris Mataró Bus modifica alguns dels recorreguts i parades de la nova xarxa.


Concretament desde l’AVVHiR ja desde el desembre es va entrar una carta al registre amb la valoració i peticions a la nova xarxa, també s’ha actuau conjuntament amb la FAVM, informat als mijans de comunicación local, (Capgros, Mataró Radio …), es va posar de manifest a l’Assemblea General, amb la presencia del Regidor de Participació, i sobre tots les reunions mantingudees pels veïns ambs els responsables municipals al al Casal de L’havana. El día 11 de març convocats per l’AVVHiR i el 24 de març convocats per l’AGGH (Associació Gent Gran de l’Havana)

Ha estat admesa la principal petició dels veïns del bari de l’Havana i Rodalies:

Línia 8: La línia arribarà fins l’estació de Renfe, parc central i canviarà el sentit del recorregut a la Llàntia per afavorir la pujada. La freqüència de pas serà de 25 minuts. La línia 7 ampliarà el servei a dissabtes a la tarda.
També hi han altres variacions que d’una manera o altre benificien als veïns del barri de l’Havana en els desplaçaments per altres barris de Mataró.
Respecte a les parades que es reclamaven pels veïns:

Institut Català de Salut: es recupera l’antiga parada.
Hospital de Mataró: es reubica la parada de la línia 4 a l’Hospital.
La Riera: s’anul·la la parada de la Muralla dels Genovesos i es recupera la de La Riera.
Tanatori: Riera de Cirera: s’anul·len parades i es recuperen les anteriors a Cirera.
Cervantes: s’anul·la la parada. Es recupera la del Palau-Escorxador
Els nous itineraris entraran en funcionament a principis de maig.
La Regidora i el Técnic de mobilitat explicaran oficialment tot aquest canvis a la FAVM en una reunió convocada el día 1 d'Abril.
De totes maneres podeu veuren més detalls a les noticies publicades pel CapGros y TotMataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada