22.5.11

Festes de Primavera - Actes 15/05/2011

Diumenge passat 15/05 van començar les Festes de Primavera de l'Havana amb una matinal completa al Callao.

L'activitat que va trencar el gel va ser el Primer. Ral·li Fotogràfic de l'Havana, organitzat pel Grup de Fotografia de l'AVVHiR, que des de les 9 del matí va començar les inscripcions.

Aquest ral·li, tot i comptar amb una participació discreta, va despertar molt d'interès i es dibuixa com una de les activitats fortes per properes edicions.

Un cop reunit el jurat i decidits el diferente premis, es faran públics i s'entregaran el dissabte 4 de Juny a les 17:0 al Casal de l'Havana.

De Primavera 2011 - Festes Primavera

Després va ser el torn de Fitness Factory que va organitzar una sessió de Body Balance sota l'ombra del passeig arbrat del Callao.

De Primavera 2011 - Festes Primavera

I ja finalment van anar arrivant aquests vehicles tan estimats i espectacularment restaurats i cuidats per cel·lebrar la Segona Trobada de Cotxes Clàssics al Callao, organitzada pels Maresmeclàssics.
Si voleu veure més fotografies d'aquestes activitats podeu clicar qualsevol dels enllaços a peu de foto o aquest enllaç directe Primavera 2011 - Festes Primavera

També un mirada més ample de la trobada del Maresme Clàssics en aquest enllaç

Amb motiu de les Eleccions Municipals el cap de setmana 21-22/05 no hi ha activitats de la festa, però hi tornem a partir del divendres 27/05, aquí podeu CONSULTAR EL PROGRAMA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada