14.5.11

Debat al Casal: Elecccions Municipals 2011

El passat divendres 13 de maig, l'AVVHiR s'ha celebrat el debat: Quines propostes ténen pel nostre barri ? en relació a les properes Eleccions Mucipals del 22 de Maig.

El debat va comptar amb la presencia de Montse López (3 pel PSC), Quim Fernández ( 2 per CIU), Marc Fernández (3 pel PP), Esteve Martínez (1 per ICV-EuiA), Sergi Penedés (2 per Junts Decidim), Juli Cuéllar (2 per la CUP) i Pau Moledano (1 per Mataronins), i Pep Andreu com a moderador del debat, que van seguir una seixantena d'assistents en el moment més algid del acte.

De Debat Municipals 2011

El debat va començar amb una breu exposició de cada ponent sobre el seu programa concretat al barri de l’Havana, ràpidament van haver-hi peticions de paraula per part dels assistents que es van contestar pels interpel·lats i manifestar posicionaments per part d’altres partits.

Tot i que van intentar evitar-ho, va haver-hi força estona en que els ponents es van endinsar en temes molt generals e ciutat, no menys interessants, però poder no relacionades molt directament amb el barri de l’Havana.

Tot seguit es va tornar a obrir un torn de paraules i preguntes pels assistents que van incidir molt en les millores i inversions que el barri necessita, urbanisme, equipaments, arranjaments de carrers, promoció d’activitat econòmica, etc ...


De Debat Municipals 2011
Ja finalment en la roda d’última intervenció, es va fer pales una actitud molt positiva, tant dels ponents com dels assistents, que en cap moment van posar en el debat temes molt demagògics que no sempre porten solucions reals i si enfrontaments entre les persones : temes com immigració, seguretat, ajuts als estrangers, etc ...

Per la seva importància en la convivència veïnal s’ha d’esmentar que ja al final del debat es va comentar el cas de La Ribera, on tots els partits, alguns amb més compromís que d’altres, d’alguna manera han contribuït a la solució de compromís aprovada pel Parlament.

Ja com a intervenció final Jordi Bladé, com a president de l’AVVHiR, va agrair a tots el ponents la seva disponibilitat i expressar el sentiment i la intenció com a AVVHiR d’apropar la política, sobre tot la municipal, als veïns i poder tenir la oportunitat de preguntar o proposar directament solucions i projectes pel nostre barri.

Si voleu podeu veure més imatges sobre aquest acte a l’àlbum Debat Municipals 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada