7.5.11

El Centre d'Acollida de La Ribera es convertirà en un CRAE

El passat 26 d'abril el Parlament de Catalunya, concretament a la comissió de Benestar, Família i Immigració, ha aprovat la proposta que demana al Govern de la Generalitat una actuació contundent de cara a la situació que vivim els veïns del Centre de Menors La Ribera; tal i com havia demanat per unanimitat el Ple de l'Ajuntament de Mataró del passat mes d'abril i havien reclamat repetidament els veïns del barri de L'Havana.

La proposta diu textualment: : “El Parlament de Catalunya insta el Govern de la Generalitat a establir les accions necessàries per tal de donar solució als problemes ocasionats pel centre de menors La Ribera de Mataró (Maresme), que passen o bé pel seu tancament o per la reconversió en un altre tipus de centre que no provoqui els problemes que els veïns estan patint actualment. Aquestes mesures s’acordaran conjuntament amb l’Ajuntament de Mataró”.

Tot i que fa més de 10 díes d’aquesta aprovació, des de l’AVVHiR no en tenim cap comunicació oficial, ni tampoc sabem quins terminis ´son els establerts. Sembla que ara la execució de la proposta queda en mans del Govern de la Generalitat.

Aqui teniu el enllaços a la noticia segons Capgros i el Totmataró

La DGAIA tanca La Ribera i el convertirà en un CRAE



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada