19.12.10

FESTA de l'ARBRE 2010 a la Plaça de l'Havana


Dissabte 18/12 a la Plaça de l'Havana s'ha dut a terme la ja tradicional festa de l'arbre organitzada per l'AVVHiR.
Guarniment de l'arbre, xocolatada, fer cagar el tió, contes pels menuts ... i un gran ambient de veïnatge.

De FESTA de l'ARBRE 2010

Aquest any ha estat molt especial ja que hem estrenat aquesta magnífica magnòlia podada com un arbre de Nadal que, gracies als Serveis de Manteniment de l'Ajuntament de Mataró, será un guarniment viu que donarà personalitat a la nostra Plaça de l'Havana.

Com a festa que promou la sostenibilitat, aquest any la il·luminació de l'arbre es totalment amb energia neta, ja que s'alimenta de un petites plaques fotovoltaiques, instal·lades a la punta de la magnòlia, que es carreguen amb el llum solar i que quan es fa fosc descarreguen l'energia acumulada.

De FESTA de l'ARBRE 2010
Com cada d'any hem fet cagar el tió amb els més menuts, pràcticament 200 infants han cantat la tradicional rondalla per fer realitat aquesta tradició de rebre petits obsequis ... d'aquest "tronc" entranyable.

De FESTA de l'ARBRE 2010
Ens han visitat les autoritats i han provat la xococalata que venia molt de gust amb el fred d'hivern.

De FESTA de l'ARBRE 2010

Finalment pels més menuts s'han representat contes de titelles que han estat un final de festa perfecte per aquesta tarda on els protagonistes son els veïns, els infants, i sobre tot les ganes de compartir una estona al carrer fent un barri viu i tradicional a l'hora al servei de les persones.

Podeu veure més fotos de la FESTA de l'ARBRE 2010 clicant AQUI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada