19.12.10

Carta oberta de Jordi Bladé com a President de l'AVVHiR

Jordi Bladé Sastre

Als veïns de l´Havana i Rodalies de Mataró.

Benvolguts veïns, entitats, comerços, escoles.

Voldria informar-vos que el passat dia 24 de novembre es va celebrar l’assemblea anual de l´Associació on es va dur a terme el canvi de la presidència.


Havent presentat la meva candidatura i sent aprovada, passo a assumir aquesta nova tasca amb moltes ganes d’ajudar el barri i els seus veïns amb el suport de tota la junta.


Treballarem per mantenir la nostra associació com a referent de barri a la ciutat duent a terme les tasques i activitats que es mereix segons els mitjans que tinguem a l’abast.



Per això us volem fer arribar la nostra salutació i disposició a més de seguir demanant la vostra col·laboració i participació amb l’associació.

Voldríem que ens féssiu arribar les vostres inquietuds sobre:


· Què volem pel barri de l´Havana i Rodalies de Mataró.

· Com voldríem que fos la nostra associació de veïns.


També convidar a totes les persones que estiguin interessades a formar part de l´Associació no dubtin a posar-se en contacte amb l´Associació, tothom té un lloc.

Estem convençuts que amb el vostre suport seguirem el camí per un barri mes digne per a tots.


Agrair-vos per endavant el vostre suport i, sobre tot, agrair a tota la gent que durant tots aquets anys ha treballat i segueix treballant des de l´Associació, la bona feina per aconseguir que sigui una de las més actives de la ciutat.


Finalment, per la proximitat de les festes de nadal, desitjar-vos a tots i totes unes bones Festes i recordar-vos que esteu convidats a participar en tots els actes programats.


Salutacions cordials,

Jordi Bladé


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada