21.5.09

Festes de Primavera - 1ª part.

El primer cap de setmana de les Festes de Primavera a l'Havana ja ha passat.
Volem agrair tota la participació, dels veïns i veïnes en els diferents actes que s’han celebrat i us animen a participar en els dels d’aquest cap de setmana.








Concretament el divendres 15 varem començar amb la Final de Ping-pong al Casal organitzada per l’Associació del Casal de la Gent Gran de l’Havana








Seguidament es va celebrar la troba de Tertúlia Literària coordinada per Rosa Clar.






Dissabte al matí es va dur as terme la sessió de Tai-txi a la plaça dirigida per Marta Domínguez.









Lamentablement la visita guiada a Can Marfà es va suspendre per falta de seguretat al haver iniciat les obres de remodelació de les naus.


Ja a la tarda l’Eva Bassó ens va fer gaudir d’un recital de poesies pròpies, complementat amb la participació d’en Joan Selva també com a rapsode.

Més tard l’acte “Una imatge ... mil records” coordinat per Miquel Lleixà i Alfons de Alfonso va fer sortir històries i sentiments del passat del barri.
Els més valents, ja al vespre varen fer una marxa nocturna per les “rodalies”, començant al Camí del Nord amb un total de 19 Km. La coordinació va ser d’en Miquel Lleixà


Diumenge al matí varem fer una visita guiada pel barri conduïda per Miquel Lleixà , tant des del vessant del patrimoni històric, com del Fabril, com lúdic.

Finalment a la tarda es va celebrar la Canta de Corals a l’església del Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena on la Coral La Perla de l’Havana va oferir el seu nou repertori i la Coral La Llàntia de Igualada ens va obsequiar amb una magnífica cantada.

De tots aquests actes en podeu veure imatges a l’àlbum FESTES de PRIMAVERA 09>
o clicant aquest enllaç
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada