10.5.09

Conferència col·loqui Càrites - Necessitats urgents

L’AVVHiR promou una campanya de recollida d’aliments per a Càritas dins les festes de Primavera.
Aquesta campanya va començar amb una conferencia/col·loqui al Casal de l’Havana a càrrec del Sr. Fèlix Feliu.
El Sr. Feliu va començar fent un resum del que és Càritas Interparroquial de Mataró, fent notar altres activitats que no són estrictament “la caritat”, amb roba i menjar. El manteniment d’una residencia d’avis, col·laboració i accions en problemes de drogodependència, ajut i assessorament legal, desnonaments de famílies, etc … comptant amb una gran equip humà, totalment voluntari, excepte les assistents socials.

Així mateix ens va fer saber que a dia d’avui encara no ha rebut cap lliurament procedent del Banc d’Aliments de Barcelona corresponent a l’any 2009 i que això combinat amb un gran augment de les demandes d’ajut, degut a la crisis econòmica, ha fet que els seus magatzems hagin esgotat totes les existències. Han hagut de comprar 7.500 quilos d’aliments de primera necessitat.

Aquesta situació ha portat Càritas a demanar l’ajuda a tothom de la ciutat i l’AVVHiR ha decidit col·laborar amb l’entitat organitzant una recollida d’aliments bàsics com ara llegums, oli, arròs, pasta y llet.

Els aliments es poden portar al Casal de l’Havana, als actes de la Festa de Primavera i sobre tot al acte infantil i xocolatada del dia 22 al Passeig del Callao.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada