10.5.09

Caminada Nocturna de Festes de Primavera

Com a nova activitat per a la marxa nocturna programada pel dissabte proposem un recorregut clàssic que en podríem dir “ de les ermites”.

Un recorregut que aprofita els primers Km. Del GR-83, començant a la platja del Callao, fins a l’ermita de Sant Simó, després anant fins el camí de les cincs sènies, turó d’Onofre Arnau (Castell de Mata), seguim el GR fins Ermita de Sant Miquel de Mata, passem per Sant Martí de Mata, i després d’un quilòmetre deixem el GR, per tornar cap al barri de l’Havana, passarem per la pista forestal que porta a Can Brugera, el punt més alt de la marxa , però molt abans d’arribar-hi començarem a baixar paral·lels al torrent que ens portarà cap a Can Marquès passant molt a prop de l’ermita de Santa Rita, ens dirigirem a cap a la Font del pericó per després travessar Rocafonda i paral·lels a la Riera de Sant Simó arribar altre cop al Passeig del Callao per acabar la marxa al monument del camí del Nord.

En total un recorregut d’uns 15 Km. Que es fan amb tres hores efectives de caminar a ritme normal, sense córrer ni fer carreres, cal afegir-hi les parades algun avituallament etc ...
Una marxa que serà divertida, amb unes vistes de Mataró i de la costa de nit impagables, es pot en família i segur que pels nostres fills serà una “aventura” que recordaran molt de temps, l’únic que s’ha de portar és un lot i calçat per caminar, de la resta ens en encarreguem nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada