24.12.07

Concert de Nadal Casal de La Gent Gran i ampliacio del local.

El passat divendres dia 21 de desembre la Gent del Casal, van organitzar el tradicional concert de Nadal, amb l’actuació de la filla d’en Jordi i la Núria, amb uns companys del conservatori.
Concretament el grup estava format pels músics: Ariadna Rodríguez, Helena Rodríguez, Pau Sola i Elisabet Canal.

El concert va ser un èxit total, reunint a més de 100 socis del Casal, en un local ple a vessar amb un públic molt entregat. Va constar d’una primera part més clàssica i després d’un entremig, una segona part molt popular amb un emocionant Cant dels Ocells i un popurri de nadales i valsos que molts dels assistents varen tararejar.
L’acte va estar presidit per l’alcalde de Mataró, Sr, Joan Antoni Barón i la Presidenta del PICEH Sra. Montserrat Lopez. Abans de començar el concert, l’alcalde va desitjar unes bones festes a tots els presents i va comentar que l’Ajuntament ampliarà el Casal amb el local del costat.
Al intermig hi van haver unes paraules d'agraiemt tant del presdent del Casal, com del President de l'AVVHiR i a la Presidenta del Pla Integral, com a resposable de les gestions i feina feta per aconsseguir l'ampliacio del Casal. Montserrat Lopez va comentar que el merit és de tots el socis i veins que amb les seves activitats fan necessaria aquesta ampliacio.

També a la mitja part, Joan Selva ens va obsequiar amb un poema de nadal, casualment titolat "Un casal petit", va se molt aplaudit.

Despées del concert hi va haber una copa de cava i menjars per picar, per poder fer un brindis nadalec i felictar a tots les Bones Festes.
Un cop més l’AVVHiR, ha col·laborat amb la gent del Casal, realitzant les gestions necessàries, per tal que aquesta necessitat fos una realitat. L’alcalde també va comentar que tot i l’ampliació, aquesta era provisional, fins a poder anar als nous locals a l’edifici de la Farmàcia.

Enhorabona a tots.

1 comentari:

  1. ELs Reis Mags existeixen ?
    Aixó sembla despres de les paraules de l'Alcalde. I per el concert molt bones iniciatives.
    Endavant.

    ResponElimina