21.12.07

Festa de l'Arbre 2007

Un cop més des de l’AVVHiR hem “plantat” un arbre nadalenc a la Plaça de l’Havana.

Ja fa dos anys que l’arbre que portàvem i retornàvem al viver es va morir. L’any passat, amb l’afany de fer la festa i mantenir uns valor se sostenibilitat, varem una solució de comprimís amb uns arbres de plàstic que no va ser gens lluïda. I enguany hem pensat que res millor, per transmetre aquest valors de sostenibilitat que ens mouen i motiven, que fer un arbre amb material reciclable i amb una il·luminació de baix consum i que provingués d’unes plaques fotovoltaiques per promocionar energies netes i sostenibles.
Finalment l’empresa que havia de proporcionar la part fotovoltaica no ha complert el compromís i no s’han pogut instal·lar. De totes maneres tenim un arbre amb ampolles de plàstic, CD’s d’aquells que ja no serveixen, un màstil metàl·lic, una mica de filferro i plàstic , .... tot molt reciclable i amb un resultat que fa força goig.
Diumenge 16 a la tarda, una tarda molt freda, una bona colla de veïns i nens del barri varem acabar de guarnir aquest arbre, amb desitjos nadalencs pintats al CD’s, amb formes que van poder pintar i retallar allà mateix.
També varem gaudir d’uns petit contes nadalencs, representats amb titelles de dit, i després una bona xocolata calenta que va venir molt i molt de gust. Tant per lo bona que era i pel fred que feia.


Finalment agrair a tot els que han col·laborat en la creació d’aquest arbre, al l’Ajuntament (conselleries de Cultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Participació Ciutadana, i Serveis Centrals) i sobre tot, sobre tot als que heu vingut a compartir aquesta tarda amb tots nosaltres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada