11.6.17

L’AVVHiR recupera el Pubillatge a la ciutat de Mataró

Una de les tradicions més antigues catalanes torna a la capital del Maresme de la mà de l’associació de veïns de l’Havana.
Aquest dissabte 10 de Juny del 2017 es van fer els exàmens oficials per escollir pubilla i hereu de Mataró amb representants de Foment de les Tradicions Catalanes, representants sardanístics de Mataró i una representant de l’àrea de cultura de l’associació de veïns. Els joves candidats varen fer un examen escrit i un oral puntuable per ser escollits.



El dia 09 de Juliol del 2017 a les 18 h, una hora abans de la proclamació dels guanyadors començarà una cercavila cultural per acompanyar els representants del pubillatge de municipis d’arreu de Catalunya que vindran a ser testimonis de la proclamació.
A les 19 h a la plaça Josep Moragues de Mataró amenitzats  per un cobla sardanística i les màximes autoritats de l’Ajuntament  es lliurarà la faixa i la banda a la nova pubilla i Hereu de Mataró.

Des de l’AVVHiR ens complau gratament haver pogut servir de plataforma per recuperar una tradició tant important per la nostra ciutat.


El dia 09 us hi esperem !!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada