14.6.17

L’alcalde visita l’Havana

Ahir vam tenir la visita de l’Alcalde de Mataró al nostre barri i des de l’associació de veïns vàrem poder mostrar-li les deficiències que existeixen  en els nostres carrers i places.

També vam manifestar-li la necessitat de tenir un espai propi de l’associació de veïns per poder desenvolupar totes les activitats que té previstes aquesta nova junta que sense cap mena de dubte serien un benefici per la nostra comunitat.

Una vegada més, abans per escrit i ara oralment vàrem convidar al Sr. David Bote a venir el dia 9 de Juliol a presidir com a màxima autoritat de la ciutat la proclamació de la pubilla i hereu de Mataró que es celebrarà a la Plaça Josep Moragues.

Entenem que els regidors com a representants del consistori haurien de venir com a norma a l’associació de veïns de forma trimestral a explicar la feina que fa l’ajuntament al barri i a contestar les preguntes que puguin fer els veïns. El regidor Josep Maria Font que també ens va visitar s’hi  va comprometre i estem segurs de que complirà la seva paraula.

Restarem a l’espera de veure la resposta de l’ajuntament a les peticions que hem fet en representació de la família de l’Havana. De moment hem d’agrair als tècnics de l’ajuntament el desbrossament del patí de Can Marfà, la senyalització contra l’incivisme dels amos de gossos que s’ha col·locat al c/Josep Castellà  i les mesures que han pres contra els nius de ratolins que hi ha a les palmeres de la plaça de l’Havana.

Això es tot.

David Morgades i Clopés

President AVVHiR


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada