21.5.17

COMENCEN ELS CENT DIES DE GRÀCIA

COMENCEN ELS CENT DIES DE GRÀCIA

La nova junta ha arrancat motors amb il·lusió, amb força, amb esperança per un compromís de 2 anys de mandat. En aquest temps farem tot el que estigui a les nostres mans per ser un fil conductor entre la família de veïns del barri de l’Havana i l’ajuntament de Mataró. Ens agradaria ser molt propers a tots els que viviu en aquest espai tant meravellós del nostra municipi, voldríem que en forméssiu part de forma activa, que ens ajudéssiu a tenir més força i a fer més gran aquest projecte que comença.

Necessitem fer una pinya molt consistent amb molts associats, amb molts col·laboradors, amb  idees noves, la força només dependrà de vosaltres i el resultat de l’èxit de les nostres accions també hi dependrà proporcionalment.

L’associació de veïns necessita unes instal·lacions pròpies per poder desenvolupar totes les seves activitats igual que fan en altres barris de la nostra ciutat, no pot ser que hàgim d’estar condicionats a començar-les a les 20 h de la tarda. Això és inacceptable, si es volen fer activitats per als nostres joves hem de tenir autonomia horària d’altre manera és impossible i això l’ajuntament ho ha d’entendre.

Hi ha opcions que volem posar sobre la taula política i esperem una resposta positiva per part de l’administració, si volem fer gran el barri necessitem les eines adequades.

Dit això que evidentment serà la punta de llança d’aquesta junta, també vull reflectir que en breu trobareu una bústia al local de l’associació del camí Ral per tal que pugueu fer-nos arribar les vostres peticions sinó disposeu de mitjans tecnològics. Els que si en disposeu podreu fer-ho telemàticament o per telèfon. Podeu tenir la seguretat que obtindreu resposta per part nostra.

Comencen els primers cent dies de mandat i volem que serveixen per començar a veure un canvi substancial de suport social i polític a aquest projecte per poder finalitzar-lo amb èxit.


Una abraçada a tots els que estimeu l’havana.


FEM MÉS BARRI !!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada