16.5.17

A l’Havana diem NO a l’incivisme

A l’Havana diem NO a l’incivisme





Des de l’associació de veïns de L’Havana volem expressar que no volem tolerar accions d’incivisme al barri i que tenim la ferma voluntat de denunciar-les públicament tantes vegades com calgui exigint una ferma resposta ciutadana i de l’administració local.

Cal preguntar-se perquè hi ha brutícia acumulada des de fa tant de temps entre les plantes del Passeig de Can Marfà i no es neteja, preguntar-se perquè no hi ha més rètols als carrers advertint de les sancions als amos d’animals  per no recollir els excrements que deixen a les voreres.

No aconseguim entendre perquè es permet impunement el mal estacionament al c/ Josep Castellà on a diari s’ hi observen vehicles que cometen infraccions per anar a treure diners al caixer o alguns que hi circulen en contra direcció.

Per tot l’exposat reclamem més presència policial al barri, més control de l’incivisme i si cal la presència d’un Agent Cívic  que faci pedagogia per reconduir conductes impròpies de gent civilitzada. Cal més respecte per a tothom, més conscienciació social, més control administratiu i cal fer-ho ja. No estem disposats a continuar com fins ara sense fer res, registrarem un escrit de denúncia al nostre ajuntament i si cal ho denunciarem als mitjans públics. Que tothom tingui clar que això és un avís per navegants i que no ens creuarem de braços consentin que continuïn produint-se les conductes incíviques al nostre barri i volem que aquest missatge arribi tant als infractors conductuals com a l’equip de govern de l’ajuntament de Mataró.

ATUREM L’INCIVISME AL BARRI !!!!

David Morgades i Clopés









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada