11.11.14

CRONICA: Xerrada a càrrec de Manel Patricio - "Eduard Alcoy, Rovira Brull, Pep Novellas, Ricard Jordà ... un corrent pictòric mataroní"

La cloenda de l'exposició de Rafel Floriach va consistir en una taula rodona sobre els pintors que han treballat i destacat a la nostra ciutat, i internacionalment, durant els darrers 50 anys.

Concretament va ser una xerrada-col·loqui a càrrec de representants de l'Associació Els dimarts del Llimoner representats per Manel Patricio que ens va presentar el tema : "Eduard Alcoy, Rovira Brull, Pep Novellas, Ricard Jordà ... un corrent pictòric mataroní"




Va ser una resum de la trajectòria d'aquests 4 pintors mataronins a nivell professional i artístic, esquitxada d'anècdotes personals i vivències pròpies d'en Manel amb tots ells. L'erudició d'en Manel no va estar renyida amb el sentiment d'amistat i mestratge  ... i admiració cap aquests artistes de gran nivell que el temps encara no ha acabat de posar en el lloc que els hi pertoca en el món de l'Art en majúscula.

Per acabar-ho d'arrodonir en Carles Soriano i el Manel Patricio varen llegir alguns fragments dedicats al pintors pel propi Patricio en moments molt importants de la seva vida.

Aquí teniu un enllaços dels vídeos de les lectures i algunes imatges de l'acte.


Entreacte de Manel Patricio per Carles Soriano

El meus contes de Manel Prieto per Ricard Soriano


"Pinta'm amic unes paraules" de Manel Patricio










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada