23.7.13

Exposició Col·lectiva del GRUP FOTO HAVANA al Casal

El passat 16/07/2013 varem inaugurar la 1ra. Exposició Col·lectiva del GFH al Casal del barri de l'Havana.
L'acte que va tenir una gran afluència i participació de públic, va ser presentat per Rosa Clar, com a representat de l'AVVHiR,  que va donar pas a Miquel Lleixà, com a dinamitzador del GFH, que va explicar que preten el GFH, que ha fet el 2012-2013 i anunciar alguns projectes de futur. Seguidament va donar pas a alguns dels integrants del GFH, per que comentessin les fotos presentades i una mica de dinàmica del GFH.

Aquí teniu un enllaç a un vídeo que resumeix aquestes intervencions: GFH - Exposició Col·lectiva - Inauguració 16/07/2013.


A més a més a l'àlbum de fotos al Picasa dedicat a l'exposició hi podeu trobar totes les fotos exposades així com una mica de reportatge, tant de la preparació com de la pròpia exposició.
Seguidament es va donar pas a un piscolabis molt complert, ofert per l'AVVHiR, i a la projecció d'un parell de vídeos resumint l'activitat del 2012-2013 i una altre dedicat al Ral·li Social de 2013. Per poder compartir-los millor, s'ha creat un canal al YouTube, aquí teniu els enllaços:


GFH - Resum activitats 2012-2013

També tenim el vídeo de com varem muntar l'exposició:

GFH - Muntatge de l'exposició

Crec que no cal dir que va ser tot un èxit, gracies a tots per l'empenta, pel vídeos, per tota la feina i sobre tot ... per la il·lusió

1 comentari:

  1. Molt bona feina la que realitzeu, felicitats i que no defalleixi.
    Iniciativa que tambe fa difusió del nostre barri.
    Fotos impressionans. Enveja sana.

    Jordi

    ResponElimina