20.5.12

Les Festes de Primavera de l'Havana 2012 ja han començat ...

Les Festes de Primavera de l'Havana 2012 han començat puntualment a les 09:00 del mati amb el "Segon Ral·li Fotogràfic" i la "Tercera trobada de cotxes clàssics al Callao"

La "Sessió de Body Vive"  i el "Tastet d'escacs" ha estat suspesos per la pluja, però recuprerem aquestes activitats la propera setmana.

El Ralli,  que ha començat amb pluja i ha acabat amb un sol radiant, ha tingut tres temes : El mar, Racons de l'Havana i El Vermell, i cada participant ha entregat una foto de cada tema. Directament de la tarja de la màquina fotogràfica sense manipulacions prèvies.

Si cliqueu l'imatge anireu a l'àlbum de Fotos de Picasa


El Ralli, tot i tenir una participació discreta, ha estat molt viscut i disputat per tots el participants que exprimien l'enginy per trobar "la foto" de premi.
El dissabte 2 de Juny  a les 11:00 al Casal de l'Havana es farà el lliurament de premis. No hi falteu !!
Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb FotoAVVHiR@gmail.com


La tercera trobada de cotxes clàssics al Callao organitzada per Maresmeclàssics ha comptat amb la participació de 40 vehicles, tot un esforç pel organitzadors contant com ha començat el día amb una forta pluja.

Sempre es un plaer tant pels ulls, com per la memoria, d'algunsa és clar, com per veure la passió, el bon gust i els cenixements mecànics d'aquesta colla d'amics amants dels cotxes clàssics, de totes les marques i models fins l'any 1990.

Aquí teniu un petit recull de fotos dels participants en la 3ra. Trobada al Callao.

Si cliqueu l'imatge anireu a l'àlbum de Fotos de Picasa

Texte i fotos: Miquel Lleixà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada