10.2.10

Comunicat públic de l’AVVHiR sobre PLA DE SERVEIS DE TEMPORADA DE LES PLATGES DE MATARÓ

Comunicat públic de l’AVVHiR sobre PLA DE SERVEIS DE TEMPORADA DE LES PLATGES DE MATARÓ, recolzat pel recull de firmes dels veïns reclamant mesures per un descans digne i uns serveis de seguretat, neteja i mobilitat adequats durant la temporada d’estiu a les platges de Mataró.
Aquestes firmes s’han presentat al registre de l’Ajuntament el dia de l’aprovació del nou Pla de serveis que ara es vol modificar tornant a allargar els horaris dels “ xiringuitos” en contra del descans dels veïns.

"Fem saber que des de l’AVVHiR entenem i acceptem que es faci un aprofitament econòmic de la platja amb la voluntat de donar un servei a la ciutadania, però aquesta circumstància no port estar en contradicció amb el dret al descans i la seguretat dels veïns.

En el darrer Ple Municipal es va aprovar el “PLA DE SERVEIS DE TEMPORADA DE LES PLATGES DE MATARÓ PER ALS ANYS 2010 A 2014”, i ara ens assabentem que l’IMPEM revisarà la limitació horària dels xiringuitos de la platja degut a les pressions del Gremi d’Hostaleria.
Entenem que a la decisió de restringir els horaris i la obligació de instal·lar limitadors acústics s’hi ha arribat després de molts anys d’abusos per part del “xiringuitos”, denuncies sense efecte dels veïns i un treball constant des de l’AVVHiR, i altres veïns, per reconduir una situació insuportable.

Davant del possible pas enrere de l’IMPEM, respecte una norma aprovada pel Ple Municipal, com a Associació de Veïns de l’Havana i Rodalies refermem el nostre compromís de defensar un descans digne i uns serveis de seguretat, neteja i mobilitat pels veïns de la zona, especialment durant la temporada d’estiu.

Per tal d’aconseguir aquest objectiu ens reservem el dret de denunciar o elevar a l’administració que calgui totes les desviacions d’un compliment estricte de la normativa vigent ja sigui municipal, autonòmica o estatal.


Comissió de Comunicació.
Associació de Veïns de l’Havana i Rodalies"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada