22.11.09

Inauguració de l'escola Montserrat Solà

Dissabte passat es va du a terme la inauguració oficial de l'escola Montserrat Solà.

La inauguració va comptar amb la presencia del Conseller d'Educació Ernest Maragall i pràcticament tot el consistori. L'alcalde Joan Antoni Barón, la presidenta del IME, Conxita Calvo, la directora del nou centre Carmina Tàpia i molts regidors i representants tant de l'equip de govern com de l'oposició.

Tot entrant al centre es va descobrir una placa conmemorativa de l’acte. Després de fer una visita per les instalacions de l’escola, varen començar els parlaments.

Tots els representats de l’administració varen refermar el compromís amb el món de l’educació i donar suport explícit a l’escola Montserrat Solà en el seu particular projecte educatiu: LA PEDAGOGIA DE L'ART :EDUCACIÓ I EMOCIÓ EN ACCIÓ.

Pert par de la comunitat educatriva, la directora, la presidenta de l’AMPA i una lectura emocionant de les primeres “paraules” del día de “la promera tochana” varen tocar la fibra emocional; tot demanant compromis i oferint dedicació, esforç i sobre tot ilusió en projecte pedagògic compartit amb tota la comunitat educativa.

No va faltar el record per Montserat Solà i Montserrat, pedadgoga que va treballar sempre com a professora de la seva especialitat de biología, deixant un especial record en el mon educatiu de la ciutat de Mataró.

De Inauguració CEIP Montserrat Solà



Àlbum de imatges de la inauguració de l'escola


Com a AVVHiR celebrem especialment aquest nou equipament al barri de l’Havana, i felicitem tant als professionals de l’educació, com al pares, mares i infants que de ben segur gaudiran d’aquest magnífic edifici i entorns. Així mateix ens posem a disposició del Consell Escolar per trobar punts comuns de col·laboració i participació dins el projecte pedagògic del centre i les activitats socials del barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada