9.4.08

Reunió de Seguiment amb l'Alcalde Joan Antoni Baron

Dimecres 9 d'Abril a les 20:00 la Junta, pràcticament al complert, convocada pel regidor de Participació Ciutadana, Carles Fernández, i la participació de la Presidenta del Pla Integral de l'Havana, Montserrat López, ha realitzat una reunió de seguiment de temes oberts i nous projectes amb l'Alcalde Joan Antoni Baron


S'han tractat temes com: Pla d'usos de la platja (Sorolls, neteja, tràfec, seguretat, ..), Reconeixement oficial i estadístic com a barri de Mataró, pla d'usos del futur local social al projecte de Cal Folgueroles, usos d'espais polivalents i esportius a l'escola Anxaneta i els futuribles a l’escola Montserrat Solà, remodelació de la Plaça de l'Havana, arranjament del carrer Josep Castellà, problemàtica dels “grafitti's”, arranjament del tram de l’Avinguda del Maresme NII, transport públic línees de bus, ... i un seguit de temes puntuals molt concrets.

Per part de l’alcalde s’han pres compromisos concrets, i en alguns temes tant sols promeses d’estudi o considera-ho en el moment de prendre decisions.

Com a AAVV veiem molt positius aquest tipus de contacte, per tal de poder plantejar i contrastar grans i petits temes concrets d’un barri.

Tot és millorable i el veins-ciutadans sempre volem més, però les “sensacions són positives” i entre tots anem endavant encara que no estem d’acord en tots el temes o amb els “tempos” d’algunes actuacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada