21.4.08

FELICITATS CAPGROSSOS: Pel local i per molt més ...

Un dia més el veïns de l’Havana, ens hem de felicitar per les millores que s’estan aconseguint aquesta part de la ciutat. Avui dia 20 d’abril del 2008, s’ha fet l’acte d’inauguració de la seu del Castellers de Mataró, els Capgrossos de Mataró.
Des de aquest pàgines, ens volem afegir a la vostre alegria, i felicitar-vos, pels objectius aconseguit, dona gust de veure que una entitat purament cultural, assoleixi unes quotes d’associats impensables en aquest moment per moltes entitats de caire social de la ciutat, i el que és més important amb la saviesa de ser capaços d’aglutinar sota un mateix objectiu, gent de procedència molt diversa.
Us volem donar també al benvinguda a aquest part de la ciutat, en la qual i gràcies a la complicitat de gent com vosaltres en l’aposta la descentralització del equipaments de ciutat, ha vist incrementada la seva oferta d’activitats culturals al barri.
Felicitats novament, i que aquest edifici sigui el bressol de noves conquestes en el mon casteller i cultural de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada