27.1.07

La presentació del PLA INTEGRAL un èxit.


Amb molt d'èxit de convocatòria, l'AAVV ha presentat al Casal del Cami Ral les Propostres que es van fer al Pla Integral per al nostre Barri.



L'acte va omplir de gom a gom un Casal que es va fer petit. Van assistir molt veïns i comerciants del barri, també va comptar amb la presència d'alguns politics municiapals i diferents representants del moviment veïnal de Mataró.







En el 'acte es van fer una presentació de les lineas d'actuació en que es va basar el PIHiR concretament:

- Transformació urbana i mobilitat
- Qualitat del serveis a la ciutat
- Activitat econòmica
- Cultura i patrimoni
- Serveis socials i atenció a les persones









Tot i que, per la complexitat i el gran abast del tema, en alguns moments l'exposició era molt densa, hi va haver´hi sintonia i bones vibracions amb els veïns. Al final es va repartir un futlletó amb el resum concret de les propostes. Devant l'impossibilitat d'explicarles una per una en aquest acte.

Finalment agraïr des d'aquest blog la participació a tot el asssistents i sobre tot a les persones que amb el seu treball han fet possible el document - Propostes al Pla Integral de L'Havana i Rodalies - i la celebració d'aquest acte, per ordre alfabètic:

Alfons de Alfonso, Anna Arnau, Jordi Canal, Carme Cañizares, Rosa Clar, Montse Codina, Montserrat Costa, Felix Esquerra, Rafael Floriach, Nélida Frascotti, Miquel Lleixà, Jaume Maspoch, Joan Manel Prat, Laura Puebla, Pere Pujades, Mayra Rodrigo, Joan Salrach, Nuria Salvanya, Jaume Sánchez, Alex Sola, Joan Solà, Carme Soto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada