14.6.15

CRÒNICA: V Ral·li Fotogràfic de l'Havana

El dissabte 30/05 es va celebrar el V Ral·li Fotogràfic de l'Havana amb un total de 37 participants, superant totes les edicions.

Seguint l'esquema de cada any es van proposar tres temes ( Un color, un tema artístic i un tema del barri ) i els concursants van haver de presentar una  foto per tema i tenien a disposició ordinadors per triar de la tarjeta la foto a presentar.

El tres temes van ser: El Blanc, Gent a l'Havana i l'Ermita de Sant Simó, i la condició que les fotos havien de ser fetes dins els límits del barri de 'Havana.

Un cop recollides i ordenades totes les fotos, el dimarts 9/06 es va reunir el jurat format per Araceli Merino, Albert Batlle, Joan López i JuanMa Magro i en sessió pública varen deliberar i decidir el seguent veredicte:


Foto premiada tema EL BLANC de Josep Mª Jubany


Foto premiada tema GENT A L'HAVANA de Enrique Martínez



Foto premiada ERMITA DE SANT SIMO de Francesc Palomino


Foto premiada a la MILLOR SÈRIE INFANTIL per Jordi Palomino


Foto premiada amb MENCIÓ ESPECIAL de Carlos Carrera


Finalment el 16/05 es va fer l'entrega de premis i aquí teniu la foto dels 5 premiats amb els seus trofeus.



Seguidament a l'entrega de trofeus l'Araceli Merino; fotògrafa freelance, amb 25 anys d’experiència treballant en el camp del disseny gràfic i la retolació, i actualment combinant l'activitat fotogràfica pràctica amb la dedicació pedagògica; es va fer una xerrada molt interessant  i participativa sobre fotografia i viatge.

En aquest enllaç podeu trobar el fotoblog de l'Araceli i si us interessa aquí trobareu els propers cursos i tallers on podeu participar.


Aquest és el pòster resum de V Ral·li:


Aquí tenim l'àlbum d'imatges de tot el procés del ral.li i també l'enllaç a la presentació dels trofeus i les fotos participants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada