20.4.14

NOTICIA: L’Ajuntament comença treballs d'arranjament la vorera del blocs de l'Aliança


El Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament ha començat  la primera setmana de Març els treballs corresponents a 45 actuacions de manteniment i millora de la via pública i una d'aquestes actuacions és  l'arranjament de la vorera de l’avinguda del Maresme, entre el carrer de Juan José Navarro i la ronda de Joan d’Àustria (alçada passatge de l’Aliança).


 Han calgut més de 50 anys per que la vorera dels blocs de l'Aliança gaudeixin d'una reparació i arranjament cada cop més necessària, doncs el ultims anys ja estaba plena d'esvorancs, gran quantitat de rajoles trencades, etc ...

Es una gran noticia pels veïns que ja feia molts anys que estaven reclamant una solució pel lamentable estat del ferm de la vorera.En aquesta foto de 1969, compartida per la Mª del Mar Isern, veiem perfectament l'estructura i les rajoles originals.
Si teniu fotos antigues del barri de l'Havana a l'AVVHiR "fem crèixer" un arxiu històric i ens agradaria molt comptar amb les vostres aportacions. Podeu enviar un correu a foto.avvhir@gmail.com i ens posarem en contacte.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada