14.3.14

IMPROPTU una residència de CIRC al pati de CAN FUGAROLAS

De part l'associació de circ Cronopis i de Can Fugarolas us comuniquem que la setmana vinent s'instal·larà al pati de Can Fugarolas la carpa de circ de la companyia  Circ Teatre Modern.

Aquesta companyia de circ estarà del 17 al 28 de març al pati per a poder fer una residència de creació de l'espectacle Impromptu que presentaran el 3, 4, 5 i 6 d'Abril al Mercat de les Flors a Barcelona.

Aquests dies, els artistes estaran treballant a dins de la carpa dins dels seus horaris establerts. Hi hauran dues caravanes al pati per a poder descansar durant les hores de descans del treball.

Els dies 26 i 27 de març faran una presentació en públic del treball que hauran fet durant la setmana anterior perquè els veïns del barri de l'havana puguin gaudir del treball que hauran realitzat els artistes. Ja informrem dels horaris i els detalls de l'actuació.

Pels veïns del barri es una bona oportunitat per veure de ben a prop una petita carpa de circ i poder gaudir d'un espectacle dins de la mateixa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada