21.4.12

Propostes del Consell Territorial del Pla Integral del Centre-Eixample-Havana al PAM 2012

Adjuntem documents de les propostes del Consell Territorial del Pla Integral del Centre-Eixample-Havana, on l'AVVHiR i participa activament,  al PAM 2012

Aquest documents son els presentats pel Sr. Miquel Rey i Castilla  com a President del Consell Territorial del Pla Integral del Centre-Eixample-Havana a la darrera reunió del Consell del dijous 8 de març de 2012.

Aquest enllaç  es el document del recull de les accions del PAM 2012 que tenen el marc d’acció el territori del Centre-Eixample-Havana, o que aquestes s’hi desenvolupen majoritàriament

Aquest enllaç és del  segon document és la valoració de les propostes que cadascun dels Consells Municipals va aportar pel PAM 2012.Aquest és el RESUM dels propostes del Consell Territorial del Centre-Eixample-Havana
1
Reurbanització de l’entrada de Mataró per Llevant (Sant Simó). Urbanisme Sí 
S’inclou proposta. 
3.1.9.2. - Estudiar urbanísticament l’ordenació de la zona del Passeig Marítim-Riera de Sant Simó, per resoldre i dignificar l’entrada nord de Mataró.

2
Estudi circulació del Centre-Eixample-Havana: senyals de trànsit atenció especial a la seva ubicació i visibilitat, revisió de les zones de càrrega i descàrrega, paranys dissuasoris de velocitat,la zona de Can Maitanquis.

Mobilitat Sí Ja es fa de forma continuada.

3
Seguiment del compliment del servei de neteja, els arranjaments urbans, la seguretat, i optimitzar-los. 
Manteniment i Serveis Sí,parcial 
Proposta:Modificació del compromís 3.7.8.Seguiment del compliment del servei de neteja de la via pública i de la recollida de residus.

4
Estudi de la ubicació dels contenidors d’escombraries del Centre: Santa Maria, Escola Cor de Maria, Canaletes i Plaça de Cuba. 
Manteniment i Serveis Sí,parcial 
Proposta: Acció 3.7.8.1 - Estudi de millora de l’impacte de les bústies d’escombreries.

5
Iniciar les obres de reforma del mercat de la Plaça Gran i potenciar i difondre l'oferta existent dels mercats de marxants i dels mercats estables creant una marca pròpia dels mercats de Mataró. 
IMPEM Obres Sí 
Està recollida pràcticament a les accions PAM 2012 IMPEM, ja que es preveu:1. Respecte la reforma de la plaça Gran:
- Cercar recursos econòmics per lareforma
- Si s’escau, revisar el projecte comercial de la reforma i consensuar-ho....
2. Respecte difusió de mercats marxants: Difondre i posicionar la ciutat a nivell de
mercats de marxants: "Mataró Ciutat de mercats, Mataró ciutat mediterrània" 
Accions 1.2.30.1 i 1.2.31.3.

6
Fomentar la difusió dels actes culturals de la ciutat de tota mena de entitats, associacions, etc, per informar a la gent de les actuacions i actes, buscant la manera i els mitjans per poder-ho dur a terme. 
IMAC Sí 
Proposta:Acció 9.1.2.3.: Fomentar la difusió dels actes culturals de la ciutat de tota mena d’entitats, associacions, etc., per informar de les actuacions i actes, buscant la manera i els mitjans per poder-los dur a terme.

7
Posar en marxa la biblioteca Antoni Comas a l'edifici de l'Escorxador. 
IMAC Sí 
És al punt 9.3.4 del Pla Mandat. Acció 9.3.4.1. Inici de funcionament de la nova biblioteca pública.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada