22.3.12

FOTO DENUNCIA: L'edifici de l'Antic Club nàutic i seu Universitaria . Les 7 diferencies

Aquí teniu 3 imatges de l'edifici amb pocs mesos de diferencia, algú a part de les baranes, parallams, focus, parets separatòries, persianes, ... pot trrobar les 7 diferències ¿?

Independentment de l'expoli denunciat pels veïns i diferents mijans de comunicació, ara s'ha convertit en un focus d'inseguretat i un vergonyós monument a la deixadesa i la irresponsabilitat de l'Administració Pública. Tant per deixar malmetre mils de metres quadrats d'espais acondiconats, com per permetre que es cotinui deteriorant posant inseguretat en un punt tant emblemàtic de la ciutat.Entre d'altres perills quant fa vent, o perque hi fan foc a dins, el fet que s'hagin endunt les baranes deixa una gran alçada sesnse protecció al costat d'un punt de pas molt important. De nit es molt, molt, perillós.
Ja comença el bon temps i cada cop més ciutdans, families, gent gran i nens s'acosten a la platja i aquest passeig tant emblemàtic. Esperem no haver de plànyer cap desgracia ... per la inoperàcia de l'Administració Pública.


2 comentaris:

  1. Quina vergonya!! Els que es dediquen només a posar multes i anar als bars a fer cafetons en hores de feina potser que facin una mica de vigilancia per l'edifici...

    ResponElimina
  2. Heu vist que finalment el tiraran a terra?? http://www.mataroradio.cat/mataronoticies/politica/noticia/lantic-club-nautic-terra

    ResponElimina