11.5.10

Reunió de la Comissió de Seguiment C.A. La Ribera

El passat dia 30/04/2010 es va celebrar la reunió de la Comissió de Seguiment de la Comissió de Seguiment del C.A. La Ribera on hi participa l'AVVHiR, Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament, veïns del C.A. , policia de barri, i el Director del C.A. (Aquest dia no va ser possible l'assistència del Policia de Barri).

El motiu de la reunió és el desig d’apropar encara més les bones relacions entre la Fundació i el veïnat, així com amb l’Associació de Veïns l’Havana, i l’Ajuntament de Mataró, els quals formen part de la Comissió de Seguiment intrarelacional. L’existència del mateix acte van ser comunicat i anunciat a tots els veïns mitjançant els respectius presidents d’escala dels edificis del carrer Antoni de Capmany números 33, 35, 37 i 39.

Els temes tractats varen ser els següents: - La seguretat veïnal. - La integració del Centre al barri. - Queixes i suggeriments.

La reunió va començar amb els comentaris a rel de la notícia que figurava en portada el mateix dia 30 d’abril, a la revista de difusió gratuïta, Capgros, on figurava com a
titular “Tensió veïnal a l’Havana al voltant d’un centre d’acollida de menors”.
Seguidament es va obrir un torn dedicat a les incidències registrades pel propi centre i les que varen aportar els veïns; arribant a diferents acords per tal de minimitzar les molèsties al veïns. També, un cop més, el telèfon i el correu electrònic del C.A. per fer un contacte immediat o per mail, quan calgui aportar alguna queixa, suggeriment o crítica constructiva per part del veïns.
Així mateix per part dels veïns i de l’AVVHiR es fan diferents suggeriments per millorar les entrades i sortides del nois del centre.

S’acorda realitzar una propera reunió el dia 02/07/2010 on hi són convidats, a part dels assistents, el veïns del carrer Capmany o Campllong.

Si algú té interès en l’acta original o vol rebre o aportar més informació de l’AVVHiR por fer-ho adreçant un correu a AVVHiR@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada