1.2.09

Assemblea AVVHiR 2009


Dimarts 27 en segona convocatòria a dos quarts de nou del vespre es ca cel·lebrar l'Assemblea General de l'Associació de Veïns de l'Havana i Rodalies amb les seguents intervencions:
Benvinguda
Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior Estat dels comptes Pressupost Nomenaments dels canvis en el si de la Junta Presentació de la Memòria d’activitats del 2008
Presentació de les propostes pel 2009
Pròximes actuacions municipals
Torn obert de paraules Cloenda pel Regidor de Participació Ciutadana


La participació va ser la més reduida de les últimes edicions, unes 40 persones, degut a un problema en la comunicació que va ser molt justa de temps. Tot i això va ser molt participada i es van tractar força temes d'interès pel barri.

El tema que va suscitar més interés, indignació i ganes de buscar alternatives, és el nou traçat de les linies d'autobús. Aspecte ja tractat en aquest blog.

En properes publicacions d'aquest blog anirem desgranant les propostes de noves activitat amb indicació de com si pot participar, quines són les fites, etc ...


El Regidor de Participació Ciutadana, Carles Fernádez, va fer una cloenda felicitant a l'Associació, pel tarannà, la manera de funcionar, pels treball realitzat el 2008 i sobre tot pels ambiciosos projectes del 2009. Així mateix va fer palesa la greu situació de crisis económica que viu la ciutat fent que molt ciutadans passin per moments molt difícils, encoratjan a l'AVVHiR a tenirho en compte tant en l'administració dels recursos que esreben per part de l'Ajuntament, com en la orientació d'alguna de les activitats de l'associació.

1 comentari:

  1. del blog al carrer, del carrer al blog
    http://www.sincita.com.ar
    mataró

    ResponElimina