23.3.08

FOTODENUNCIA: Veurem les cases del Callao TOTES arreglades ¿?

Aquestes últimes setmanes alguns veïns de les cases del Callao han fet treballs de conservació a les façanes. El resultat es força atractiu i felicitem als que han pres aquesta decisió.
Però i les altres ¿?, ara és el moment de fer petites obres de conservació i recuperar un aspecte més harmònic d'aquest patrimoni de la ciutat.

Arribarem a veure totes les cases conservades i del mateix color a la vegada ¿?

Fixeu-vos en aquest muntatge fotogràfic, el extrems "desentonen", un pel color, l'altre per atrotinat, i alguna del mig li convé una pintada ...

Podeu "clicar" sobre la imatge per engrandir-la

2 comentaris:

  1. Em sembla de mal gust que es faci aquest tipus de crítica. Penso que aquí s'han confós termes, seria diferent si es tractés d'edificis públics, però son cases particulars. ¿Que potser a l'autor de la fotodenúncia li agradaria que es critiqués públicament l'estat de la façana de casa seva?
    A tothom li agrada tenir una casa digna, però no tothom la pot tenir "al gust dels crítics que passen pel carrer".
    I si aquests "crítics" pretenen que totes les cases siguin del mateix color, em sembla que necessiten una mica del bon gust que troben a faltar en els demés.

    ResponElimina
  2. Estoy de acuerdo con el comentario anterior, y no solo por estética si no porque no podemos saber las posibilidades económicas de cada casa.

    ResponElimina