17.2.08

Assemblea anual 2007

Amb una mica retard amb les dates, dimarts dia 12/02/08 es va celebrar l’Assemblea anual 2007 de l’Associació de Veïns de L’Hava i Rodalies.
L’acte va començar amb puntualitat al gimnàs de l’escola Anxaneta i va comptar amb uns 70 assistents.
Es va seguir l’ordre del dia amb normalitat, els punt tractats varen ser el següents:
1.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de la última assemblea.2.- Feina feta – Objectius aconseguits i reptes pendents.3.- Presentació de Balanç econòmic 2007 i pressupost 20084.- Reorganització de càrrecs de Junta.5.- Nous projectes.6.- Informacions.7.- Precs, preguntes i suggeriments.
Tota la información la trobareu en seguents documents que podeu consultar i fer els comentaris que creieu oportuns :

Enllaç a la presentació.

Enllaç a la Proposta d’acta de l’assemble 2007


En el torn de precs, preguntes i suggeriments, a banda d’altres temes interessants que trobareu a la proposta d’acta, va sorgir una petició per recuperar la Font que hi havia a la Plaça de l’Havana, a part d’un cert rebuig per l’actual estructura d’aquesta plaça. L’assemblea va fer seu aquest tema i des d’aquí demanem informació a qui pugui saber on és aquesta font i també a qui pugui tenir alguna fotografia que ens la faci arribar.

1 comentari:

  1. Veïns de l'Havana,

    LA " FAMOSA " FONT DE FERRO:

    He buscat informació sobre la "famosa" font de ferro que hi havia on ara hi ha l'oficina de la Caixa. Segons m'ha explicat una persona amb coneixements sobre la Ciutat, aquesta font no tenia cap interés ni històric ni artístic, era una de tantes, no era pas una font artística com la que hi ha a la plaça de Sta. Maria.
    Potser es podria trobar alguna foto de la " famosa " font en algun inventari de l' Ajuntament o de la Companyia d' Aigües.
    O potser algun particular del barri ens en pugui aportar una de personal que es podria escanejar i penjar en el blog de l' HAVANA. També podríem preguntar-ho a les revista TOT MATARÓ, potser algun veí ha facilitat una foto de la font per ser publicada en la secció
    foto històrica.
    Ben cordialment us saluda,
    Joan-Manuel Prat

    ResponElimina