17.5.07

EXIT de CONVOCATORIA al DEBAT organitzat per l'AVV HiR per les eleccions Municipals

El debat que ha organitzat l’Associació de Veïns de l'Havana i Rodalies ha estat seguit per 180 assistents. Donem les gracies a tots el veïns i veïnes que s'han interessat per tema, bé sigui assistint a l'acte o enviant les seves preguntes al correu de l'associació aavvhavana@hispavista.com



El debat es va centrar principalment en les demandes i propostes que el veins ja habien presentat en el Pla Integral de l'Havana i Rodalies en diferents aspectes:

-Pla d'equipaments actuals i futurs considerant el segur augment de nombre d'habitants: Centres de Dia, Habitatges tutelats, Escoles Bressol, Biblioteques, Locals Socials, Casal d'Avis, etc ..

- Urbanisme i Obra Pública: Futura Rambla de L'Havana al Camí Ral, Dignificació de l’entrada de Llevant, Pla de St. Simó, Avinguda Maresme, Cinc Sènies, Trasllat de Industries, ...

- Mobilitat: Noves Línies d’autobús, carril bici, aparcaments, zones peatonals, ...

- Identitat de l’Havana: Declarar com a Barri “oficial” a l’Havana i Rodalies, estadístiques, estudis, plans d’acció, ... propis.

Durant 90 minuts els representant polítics es van anar pronunciant sobre aquest temes. Les intervencions dels 9 ponents s’anaven produint amb un protocol poder massa rígid que feia que les últimes intervencions, sobre tot la dels partits més petits, o criticaven les idees dels anteriors o simplement afegien un “JO TAMBÉ” sense oferir ni idees ni soluciones noves. Per futures edicions s’haurà de reflexionar sobre la manera més idònia i justa d’aplicar aquests protocols.

Ja com a cloenda Joan Salrach, com a president de l'AVV de l'HiR va agrair a tots el assistents, politics, veïns, premsa, moderador, i l'Anxaneta la participació en aquest acte i va recordar al representant polítics que com a votants ens preníem com un compromís amb el barri totes les propostes i promeses que s'havien exposat.

Per preparar el debat es va treballar amb un document on hi havia molts més temes que la falta de temps no va permetre tractar.
Aquest document, redactat per l’Alfonso de Alfonso, pot servir com a reflexió d’unes Eleccions Municipals des de la perspectiva dels veïns d’un barri de Mataró; AQUEST DOCUMENT NO REPRESENTA L'OPINIO DE L'AVV de l'HiR és un recull d'opinions i reflexions com a document de treball.

Podeu baixar-vos o llegir aquest document AQUI

1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina