1.4.07

Una NOVA ESCOLA al Barri

El passat dilluns dia 26 a les 8 del vespre, es va fer al Casal de l’Havana la presentació de la nova escola Montserrat Solà, que s’ubicarà al solar de Cal Collut. L’acte, que va comptar amb una molt bona assistència del veïnat i de pares mares interessats en el nou projecte educatiu del barri, va servir per que les futures responsables de l’escola exposessin quin era el seu projecte educatiu, del que en van voler destacar les propostes de participació i integració en la vida social del nostre barri, enteses com un element educatiu destinat a potenciar la integració i la cohesió social.
L’escola, que en un futur serà de dues línies, obrirà provisionalment les seves portes el proper curs amb els alumnes de P3, a les instal·lacions de l’antiga Anxaneta.
El nou edifici disposarà, entre altres equipaments, de pista esportiva, sala d’actes i està previst que es pugui obrir el curs 2009-2010.
La ubicació d’aquesta escola al solar de Cal Collut, ha estat reivindicada des de fa molt de temps per l’Associació, donat que un equipament com aquest, ubicat sobre la futura Rambla de l’Havana, pot ser un element important de dinamització del barri.

Des de la nostra associació, donen doncs la benvinguda a la nova escola, i esperem poder gaudir de la seva participació en totes les activitats que es realitzin al barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada