11.6.14

CRÒNICA: Entrega de Trofeus Ral·li 2014 i Conferéncia "El reportatge ... un repte"

Dimarts 10/06/2014 s'ha fet l'entrega del Trofeus  del  IV Ral·li Fotogràfic de l'Havana (aneu a l'enllaç per ampliar informació)

El premiats, d'esquerra a dreta a la foto, varen ser: Millor foto pel tema "Front marítim" per Francisco Castillo; Millor conjunt infantil amb el tres temes per Marc Palomino; Menció especial al valor artístic per Quico Castanyer; Millor foto pel tema "Abans i ara" per Marina Aragonès; Millor foto al tema "El Groc" per Daniel Marín.












L'acte va continuar amb la conferència a càrrec den Ramón que portava per títol:  "El reportatge ... un repte".
En Ramón va exposar com El Reportatge és poder la màxima expressió del treball de fotògraf, on es combinen tècnica, creativitat, investigació, capacitat de síntesi, etc ... Sense deixar de banda aspectes previs i consells per encarar amb èxit el repte del reportatge fotogràfic.

La conferència va estar complementada amb la projecció de reportatges del propi Ramón que il·lustraven de manera molt didàctica el fil argumental sobre tots els aspectes que envolten un reportatge fotogràfic.Vàrem poder veure reportatges sobre les puntaires del Maresme, l'Antoni Tàpies al seu estudi, els forns de llenya d'Espanya, els trabucaires,  ... però el que més va cridar l'atenció per inèdit, documental, valor històric, va ser el de les activitats militars a Sant Climent als anys 70. En un BiN pulcre i moltes imatges carregades de molt valor estètic a més més del històric i evocador de records per molts dels assistents.

Filialment després d'un petit torn de preguntes es va cloure l'acte, que va aplegar més de 30 assistents  amb una copa de cava.


A continuació podeu trobar el póster resum de les fotografies del IV Ral·li de l'Havana, l'enllaç a la presentació que es va fer servir com a fil conductor de l'entrega de trofeus i un petit resum fotogràfic del protagonistes del acte.





Enllaç a la presentació PowerPoint de les fotos del Ral·li






Àlbum de fotos de l'entrega de trofeus i conferència.
(Fotos Enric Martínez / Miquel Lleixà)

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada