9.6.14

CRÒNICA: Concurs de Paelles, Pastissos i Paraments de Taula i la Paella Popular

El passat 01/06/2014 al Passeig del Callao va tenir lloc el tradicional Concurs de Paelles, Pastissos i Paraments de Taula juntament a amb la Paella Popular.

Aquesta és l'activitat més popular de les Festes de Primavera, ajudats per un dia radiant i una temperatura molt agradable, en el moment àlgid erem pràcticament 500 persones que en to molt festiu i familiar feinejaven en el fogons, o acabant de guarnir el pastís o parant taula ... o simplement fent-la petar amb els amics i familiars que aquest esdeveniment aplega cada any.




Aquest any varem gaudir d'un magnífic concert de l'Agrupació Musical del Maresme, que aquest any celebra el 30 aniversari,   i que amb un repertori variat i festiu va amenitzar l'hora del vermout.



Un copa més l'Àvia Remei va fer de jurat al concurs de paelles i va estar acompanyada de la Rosa del Racó de l'Havana i den Toni Paraguell, pel que fa als pastissos i paraments varem comptar amb la Maria José Robledo, Tina de ca la Tina i Natalia






Finalment després d'un magnífic i llarg dinar,  la sobretaula va estar começar amb el sorteig d'un pernil cedit per Casa Fefa i tot seguit per repartiment dels trofeus del diferents concursos.

Aquí, en aquest ordre, podeu veure els guanyadors de Paraments de Taula, Pastissos i Paella.






I per acabar la festa les actuacions del Geups de Country i de Gimnasia del Casal de La Gent Gran de l'Havana, Balls en linea, etc ...

De tot això en podeu veure un ampli reportatge fotogràfic en el següent àlbum:


Aquí teniu l'Enllaç a l'àlbum del Concurs de Paelles


i també un altre resum en aquest video:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada