5.11.13

Visita a la jornada modernista de la Colònia Güell de l'AVVHiR

El passat 20 d'octubre, 41 persones vam sortir del barri de l'Havana per anar la Colònia Güell, que celebrava la seva Jornada Modernista.

 Només arribar, ens vam organitzar per visitar tots junts la cripta i en vam quedar encantats, per la bellesa i la qualitat artística de l'obra gaudiniana. Tot seguit, repartits en petits grups,  vam començar a gaudir de la jornada modernista, on vam poder assistir al bateig d'un nadó (de veritat, en una missa celebrada a la cripta), a una jornada laboral a la fàbrica tèxtil, a la xerrameca de les bugaderes de la colònia, a la visita guiada per tot l'exterior de la fàbrica, a l'acollida d'uns nouvinguts a la Colònia, a la conversa d'unes dides, a la preparació d'una núvia i la seva família mentre esperava l'arribada del padrí que l'havia d'acompanyar a l'església, a la vetlla d'una malalta que ja havia rebut l'extremaunció i també vam visitar la guarderia dels nadons que estava a càrrec d'una comunitat de monges.



Realment, un muntatge excel·lent, fet per persones totalment voluntàries i no professionals, algunes de les quals viuen a la colònia, altres a Santa Coloma de Cervelló i d'altres en pobles propers.

Després de tot aquest recorregut vam anar a dinar plegats a santa Coloma de Cervelló, on vam poder comentar el que havíem vist en un ambient distès i relaxat i on vam menjar molt bé. 
Vam arribar de nou a Mataró a les 17.30h i tothom va coincidir en què havia estat un dia preciós i que calia repetir l'experiència. Esperem poder-ho fer!

Podeu veure algunes imatges de la visita en aquest enllaç:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada