8.11.13

Can Fugarolas

 Can Fugarolas
Taller de reparacions culturals, socials i sostenibles.

Can Fugarolas és la suma d'iniciatives socials i sostenibles, artístiques i de barri de diversos col.lectius residents a Mataró. El nostre objectiu és rehabilitar l'edifici en desús Can Fugaroles,  per a poder crear un espai multidisciplinar sostenible, que englobi arts escèniques,  projectes socials  i viver d’empreses socials, sostenibles i/o culturals. D'igual manera, el projecte també proposa crear un espai nou i obert dins del barri de l'Havana, on s'hi poden incloure diferents iniciatives que sorgeixin des de l'Associació de veins.

Can Fugaroles és un espai autogestionat pels diferents col.lectius que en formen part: Taller d'idees,
Cronopis ( espai de circ de Mataró), Viver d'empreses eco, socials i tecnològiques/espai coworking i Estudi Audiovisual.  Actualment, aquests son els membres  del tronc de Can Fugaroles., entenent com a tronc tots aquells col.lectius, agrupacions o persones que duen a terme una activitat dins de l'espai  i que volen participar i implicar-se en el funcionament intern del projecte. Com a projecte en procès de creixement continu, el tronc de Can Fugaroles esta obert a crèixer per tal de poder arribar a ser un veritable espai obert, social i creatiu dins del barri de l'Havana.

El col.lectiu vol comunicar  a tots els veins de l'Havana, que a partir d'aquest mes de novembre ,començarem amb la neteja de la nau industrial per tal d'engegar el projecte. Es per això  que s'iniciaran a veure entrades i sortides a la fàbrica de la gent del col.lectiu.  Per aquest cap de setmana 9 i 10 de novembre, s'ha convocat la primera jornada de neteja de la fàbrica. Aquesta jornada de neteja està oberta a tots aquells que vulguin participar i ajudar al projecte.


Des del col.lectiu Can Fugarolas anirem informant de totes les accions que es fagin  a la fàbrica per tal de convidar a tots els veins de l'Havana a participar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada