24.5.13

Presentació literària: L'aire que respires de Care Santos

El primer acte de les Festes de Primavera de l'Havana 2013 va ser  la Presentació literària del llibre "L'aire que respires" per la pròpia autora la Care  Santos.



De manera molt instructiva i didàctica, combinada amb un pel de "morbo" i una mica de glamour, ens va despertar l 'interès per, qui encara no ho hagués fet, llegir aquesta obra plena d'amor pels llibres i plena d'història de la ciutat de Barcelona; això si, procurant no descobrir, cap secret, ni el final, ni l'assassí ... per tal de no matar l'interès a qui encara no l'ha llegit.

Va ser un acte amb força assistència, unes 50 persones, però sobre tot molt viu i participatiu. Primer la Care ens va fer un resum del procés creatiu de  la seva l'última: L'aire que respires.


Tot seguit es va produir una tertúlia molt animada i interessant, que va girar tant sobre aquesta obra, com sobre Habitacions tancades. Moltes de les preguntes van fer referència al gran treball de documentació i fidelitat històrica de les obres de la Care, altres sobre la personalitat dels personatges, altres sobre les traduccions i diferents publicacions ...

De 130521 Care Santos
Tot un plaer, gràcies Care per aquesta estona de complicitat ... amb els teus lectors.

Aquí teniu alguns enllaços sobre aquest acte:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada