13.5.13

Presentació de les Festes de Primavera 2013 del Barri de l'Havana


Un any més, i amb molta il·lusió, celebrem les FESTES DE PRIMAVERA del Barri de l’Havana i Rodalies i, com sempre, hi ha un munt d’activitats  per poder gaudir:  la presentació del llibre de la Care Santos, el recital poètic, la conferència El Teatre Líric Català i el concert de la coral La Perla de l’Havana, al tastet d’Escacs, la sessió de Jazz, la sessió oberta de Tai-txi, la mostra de Country i de Zumba, l'intercanvi de plaques de cava, els partits de futbol que organitzen les AMPAs de les escoles del barri, sense oblidar-nos de l’Arrossada popular de cada any i del 1er concurs de pastissos.
I què me'n dieu de la cursa de Gegants? Si ja és difícil portar-los caminant, com ha de ser corrent!
També podrem gaudir de la sortida en bicicleta o caminant. Enguany el recorregut serà circular. Sortirem de la plaça de l’Ermita de Sant Simó, passarem per les Cinc Sénies, pararem a la Font del Camí i tornarem a Sant Simó pel camí d’en Saumell. Serà un bon recorregut!
Per als més petits tindrem una cursa, una xeringada, un correfoc, pallassos, xocolatada…
Aquest any volem destacar la visita al museu de la Fundació Jaume Vilaseca, perquè tal i com posem al programa, des de l’associació demanem a l’ajuntament que el museu es traslladi a la nau petita de Can Marfà. Precisament és al passeig de Can Marfà on enguany farem el Sopar Ball de les Festes de Primavera.
Vaja, tot un luxe! Una gran quantitat d’activitats que seran una temptació per no quedar-se a casa!
Ens agradaria que hi hagués una gran assistència i participació en tots els actes. D’aquesta manera donarem valor i agraïment a tantes persones que han treballat de manera desinteressada per tal que les Festes de Primavera del barri de l’Havana i rodalies siguin una realitat.
Gaudim--les força!
Joan Solà
President de l’Associació de Veïns del Barri de l’Havana i Rodalies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada