2.5.17

TRENCANT EL MUR


A Can Fugarolas, al nostre barri, si cou a foc lent des de ja fa temps un gran espectacle de teatre-circ format conjuntament per artistes i persones amb discapacitat  de la Fundació Maresme que també són artistes. La companyia Bombeta ha aconseguit fer una obra de protesta social de forma magistral barrejant la senzillesa, la sensibilitat, l’habilitat i l’humor en un còctel deliciós.

L’obra comença amb gent sense rostre bloquejats pel mur de la intolerància, de la discriminació, i de l’estupidesa però finalment aconsegueixen trencar-lo ajuntat forces i voluntats amb un únic objectiu, deixar caure les mascares assolint un món nou, de tots i per tots. Una obra magistral interpretada i amenitzada  per persones discapacitades molt capacitades, malabaristes i farandulistes en un espectacle únic i cent per cent recomanable per tothom.

És una sort comptar a l’Havana amb persones capaces de despertar emocions, fer denúncia social i portar a terme una feina d’integració d’una manera altruista i desinteressada, tant de bo hi haguessin més gent amb la voluntat de trencar el mur que tantes vegades ens fa ser infeliços i poc humans amb els altres.

Des d’aquest espai vull felicitar-los per la seva gran tasca i desitjar-los molta sort en la seva gira per diferents ciutats de l’Estat Espanyol.

Gràcies nois, sou molt grans.


David Morgades i Clopés



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada