21.5.17

CRÒNICA : Assemblea Extraordinària AVVHiR 19/05/2017


El passat divendres 19/05/2017 es va celebrar l'Assemblea Extraordinària de l'AVVHiR, amb prop de  30 assistents, on el punt principal de l'ordre del dia era la renovació de la Junta.

Va obrir l'assembla Joan Solà com a president sortint, explicant els fets de l'última assemblea ordinària, deixant pas a Eva Bassó com a secretària sortint que va llegir l'acta de l'ultima assemblea, que es va aprovar sense cap objecció dels assistents.

Seguidament va prendre la paraula David Morgades, com a nou president, que va presentar al seu equip de junta, Dolors Pérez com a Vicepresidenta i Clara Piera com a Secretària i Enric Clar a com a Tresorer.









A la foto d'esquerra a dreta: Clara Piera, Dolors Pérez, David Morgades, Joan Solà, Eva Bassó, Nélida Frascotti

En David es va dirigir a tots els assistents explicant quin serà el seu plantejament com a president de  l'AVVHiR, fent molt d'èmfasi en el fet de que com a Barri de l'Havana estem oblidats per part de l'Ajuntament. A més a més dels temes relacionats amb el civisme, la cura, manteniment i creixement de les infraestructures del barri, va fer especial menció a treballar molt directament per aconseguir un espai propi, digne i ampli ( com ténen la resta d'aavv de Mataró) que permeti fer més activitats i sobre tot atreure joves i altres veïns.

La nova Junta va ser aprovada per unanimitat i seguidament es va obrir un torn de paraules on diferents veïns varen preguntar i suggerir per alguns temes concrets del barri.

La Junta de l'Associacó de Veïins de l'Havana la composen:

David Morgades  (President)
Dolors Pérez (Vicepresidenta)
Enric Clar (Tresorer)
Clara Piera (Secretària)


Fem més Barri !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada