26.6.13

L'AVVHiR presenta el Blog a la Taula d'experiències comunicatives del Juny Associatiu

El dimarts 25/06/2013 dins el marc del Juny Associatiu l'AVVHiR es va celebrar una Taula d'experiències comunicatives on hi varem participar 5 entitats.

Per  la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, Àngels Cantos Santamaria Directora de la F.H.; per Colla Castellera Capgrossos de Mataró, Xavier Amat de l'àrea de Comunicació; Per Creu Roja Mataró-Sant Andreu de Llavaneres,  Jordina Gual, tècnica local de Creu Roja a Mataró-Sant Andreu de Llavaneres; Per l'Associació de Veïns de l'Havana i Rodalies, Miquel Lleixà Mora Responsable de la Comissió de Comunicació; i per Equips de Suport per a Mataró, Josep M de Ramon, Coordinador General.



Enllaç a l'àlbum de fotos de l'acte

A l'acte, amb una reduïda assistència de públic, cada un dels ponents va fer una presentació de la política  i estratègia de comunicació de la seva entitat.

Àngels Cantos va presentar la web de la Fundació Hospital molt orientada als serveis, cursos i suport dels associats o públic interessat en el recolzament que ofereix la F.H.

En el seu torn Xavier Amat  va presentar la web dels Capgrossos com una eina de motivació i cohesió social de la pròpia colla castellera.

Pel que fa a la Jordina Gual, tècnica local de Creu Roja a Mataró-Sant Andreu de Llavaneres, va presentar la web de Creu Roja com una eina de relació entre els associats i facilitadora de tràmits i informacions; tot i que amb un anàlisi DAFO va dibuixar els perills i avantatges que pot tenir abocar-se a una comunicació pràcticament 100 % recolzada amb les TIC.

L'AVVHiR en veu de Miquel Lleixà,com a responsable de la Comissió de Comunicació, va fer una mica d'història presentant el blog, el seus inicis i com ha anat evolucionant aquest anys. Per definir-lo com a "aparador de la memòria; ja per una banda posa a la vista "el que som iel que venem" i per l'altre va creant una espècie d'hemeroteca on es poden trobar les imatges i els comentaris d'actes, reunions o foto-denúncies dels últims 7 anys.

Per acabar Josep M de Ramon, Coordinador General d'Equips de Suport per a Mataró, va fer una presentació orientada a la comunicació interna. La va definir com el "pal de paller" i com a eina de cohesió i facilitadora de la imprescindible coordinació sincronitzada que han de tenir el membres dels Equips de Suport per poder dur a terme la seva tasca.


Us convidem a entrar a cada un dels projectes:














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada