5.6.13

Concurs d'arròs, pastissos i paella popular al Callao

Un any més hem celebrat el concurs de paelles de les Festes de Primavera de l'Havana, amb gran èxit de participació. S'hi van inscriure catorze concursants i el jurat, format per l'Àvia Remei, la M. José Robledo i en Joan Solà, ho va tenir molt complicat per decidir els primers llocs. Finalment, la cosa va quedar així:
1r premi : Jordi Arumi

2n premi : Miquel Aluart i Montse Pujades




3r premi : Fausto Moreno

La Maria José Robledo va regalar un llibre seu de receptes al guanyador del primer premi. 
Però enguany no només vam fer el concurs de paelles. Hi va haver dos concursos més: el de guarniment de taules i el de pastissos.
El de guarniment de taules el va guanyar
Premi a la taula millor parada, la presentada per les paelles Belaustegui/Martinez/Sanchez tot i que la competència va ser important, perquè hi havia taules precioses. Es va lliurar com a premi un joc d'estovalles molt bonic.

I pel que fa al concurs de pastissos, aquesta en va ser la primera edició i la participació va sorprendre l'organització. S'hi van presentar quinze pastissos i el jurat va comentar que el nivell era realment alt, tant pel que fa a la presentació com per al gust. Va guanyar l'Eva, a qui la M. José Robledo va obsequiar també amb el seu llibre de receptes.


i l'Àvia Remei, seguint la seva intenció de promoure la cuina entre els més joves, va regalar un llibre seu de receptes a la Gemma, una nena que va participar al concurs amb un pastís de xocolata preciós i molt bo, i va animar tots els nens i les nenes a cuinar. Igualment la Remei va demanar a tots i totes les participants que ens enviïn les receptes perquè d'aquí a un temps, en farem un recull en forma de llibre!!!
Per tant, ja ho sabeu, participants de la primera edició del concurs de pastissos: esperem les vostres receptes!!!
Volem aprofitar per agrair a l'empresa CODI, la seva col·laboració amb nosaltres en obsequiar-nos uns lots de productes de neteja que vam lliurar a tots i totes les participants als diferents concursos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada