26.5.09

Festes de Primavera - 22/05/09 - TEATRE i HAVANAROCK

Les Festes de Primavera 09 han continuat aquest divendres 22 amb dos actes nous que han tingut una acollida molt positiva.

Especialment la Interpretació teatral del primer acte de Lisístrata per part del Grup de Teatre de l’Havana que es va dur a terme a sala polivalent del CEIP Anxaneta.

Aproximadament 150 persones van seguir aquesta estrena com a grup teatral, es va fer curta i va deixar unes magnifiques  expectatives pel proper curs.

Des d’aquí felicitació molt especial per tot l’equip: director, actor, actrius, attrezzo i mitjans tècnics. Finalment amb tots els assistent varem compartir un pa amb tomàquet amb pernil.

Més tard al Passeig del Callao es va delebrar l’HavanaRock com a potenciació de grups joves del barri i de Mataró.

Concretament van actuar Psycodelic Storn, Canfanki i Alternative Groove. Va ser un concert especial amb unes sonoritats potents i uns ritmes molt “rokeros”.

Tot i que el públic no va assistir en massa, estem molt satisfets d’aquest 1er.  HavanaRock i felicitem als grups participants per l’espectacle ofert al barri de l’Havana en aquest magnífic entorn del passeig del Callao

En aquest enllaç podeu veure les fotos d'aquest actes.

Si voleu també podeu veure aquest videos:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada