1.5.09

El barri de l'Havana Solidari - Xerrada CARITAS Mataro

Dimarts 5 de maig, a les 20:00 al Casal de l'Havana

A càrrec de Fèlix Feliu membre de Cáritas Mataró




L'estat actual de l’economia ens està portant a una situació impensable fa només uns quants mesos. Les entitats que dediquen els seus esforços a treballar per reduir les necessitats de la població en situació de risc social, es troben actualment amb escassetat d'aliments per donar resposta a la que cada dia és una demanda més gran.

Des de la nostra Associació volem posar un granet de sorra i contribuir així a la tasca que estan duen a terme aquestes entitats. És per això que hem programat pel dimarts dia 5 de maig, a les vuit del vespre, una xerrada/col·loqui conduïda per uns dels membres de Cáritas, que ens explicarà la situació actual d’aquests recursos.


I per tant de contribuir a millorar aquesta situació, durant les Festes de Primavera, podeu anar portant aliments al Casal de l’Havana. I sobre tot, en l’espectacle infantil que es farà el dissabte dia 23, a les sis de tarda , al passeig del Callao, on farem una recollida d’aliments (arròs, pasta, oli, llet amb pols) tan grossa com sigui possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada