10.2.14

Portes obertes a Can Fugarolas Taller de reparacions socials, culturals i sostenibles

El dissabte 8/02, puntuals a les 12 ens varem trobar a l'entrada d'aquest antic concesionari de cotxes on ens varen rebre els representant d'aquest projecte tan engrescador i vital:

Can Fugarolas Taller de reparacions socials, culturals i sostenibles



Seguidament, i després d'una mica d'organització, varem començar la visita guiada a cada un dels projectes, on situats a l'espai físic destinat a cada activitat, els responsables ens van explicar quins eren els objectius, les seves il·lusions i realitats, així com els plans concrets per instal·lar-se a Can Fugarolas.

Primer va ser el torn del Taller d'idees - Associació d'integració Social -,  després l'espai pensat per fer-hi lloc comú de trobada, bar, etc ... on si preveu començar certes obres per acondicionar-ho i encara hi falta "certa neteja", per seguir per l'àrea destinada a Cronopis -  Col-lectiu que treballa en la promoció i desenvolupament del circ - ; tot això a la plata baixa.



Després ja a les plantes superiors el projecte de L' Estudi i mig  que és un projecte de creació que engloba diverses disciplines artístiques relacionades amb el món audiovisual. Video, Música, escriptura, cinema i arts vinculades amb les noves tecnologies.
A continuació el Viver d'empreses eco, socials i tecnologiques/ espai coworking  que neix amb la voluntat d'oferir un espai d'oficines compartides, per ajudar al llançament de nous projectes socials, sostenibles, artístics i/o tecnològics. 



Finalment al soterrani de l'edifici varem poder veure un video que explica el  projecte i varem conèixer la intenció de la Cooperativa de Consum l'Estrella   de trasdallar-se a Can Fugarolas, animant ,oferint ajut i suport per formar noves cooperatives de tamanys "gestionables".

Ja per acabar una visita al pati, espai obert, on s'ha fet una operació de neteja molt important i ha arrivat el moment de decidir quins usos concrets si vol donar: Horts urbans, espai obert de joc i lleure pels veïns, espai de representació pública, etc ...

Per tal de parlar-ne  i começar a dibuixar idees concretes, convoquen a tots els interessats el proper dissabte 15/02/2014 a les 10 del matí al pati.

Aquí teniu unes quantes imatges de la visita: 

2 comentaris:

  1. Va ser molt maco poder obrir les portes a tots els veins! moltes gràcies pel suport!!!

    ResponElimina
  2. Queda aplaçat la trobada per dibuixar com volem el pati, us confirmem la data en breu!!

    ResponElimina